Home > Informatii > COVID-19 Coronavirus Advice
Ford We are here infographic

Cum te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine, orice griji ai avea. Foloseste butonul de mai jos pentru a ne contacta sau citeste mai departe si afla cum te putem ajuta sa iti gestionezi masina in aceasta perioada dificila.

Contacteaza-ne

Ford Puma in Blue

Sfaturi COVID-19

  • Daca esti ingrijorat in privinta unei posibile infectari cu COVID-19, asigura-te ca ramai autoizolat.
  • Foloseste formularul de evaluare medicala online
  • Simti ca nu poti face fata simptomelor acasa
  • Starea ta se agraveaza
  • Simptomele nu se amelioreaza dupa 7 zile
    Suna la 112 doar daca nu reusesti sa obtii ajutor online.
  • Spala-te bine pe maini pentru cel putin 20 de secunde, cu apa calda si sapun, cat mai des. Este important sa ai mainile mereu curate.
  • Evita contactele cu alte persoane practicand distantarea sociala.
  • Nu iti atinge fata cu mainile murdare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza un Consilier

Ne poti contacta telefonic la 0372 373673 (mai multe detalii in sectiunea Contact)

Mobile Phone
Woman working in workshop

Contacteaza un Dealer Ford

Dealerii nostri sunt disponibili si pregatiti sa te ajute.

Daca ai nevoie sa soliciti service sau mentenanta, completeaza formularul de programare service si un dealer te va contacta, ca sa stabiliti impreuna detaliile serviciului „door-to-door”

Alerta de frauda – inselaciuni electronice

Tehnica infractorilor este de a se deghiza in Centre pentru Controlul si Prevenirea bolilor, Organizatia Mondiala a Sanatatii si alte organizatii similare pentru a fura bani sau informatii sensibile. Ei pretind ca pot oferi destinatarului o lista de persoane infectate cu coronavirus din zona lor. Pentru a accesa aceste informatii, persoanele fizice trebuie sa dea click pe un link, care duce la un site web capcana sau li se cere sa efectueze o plata in bitcoin.

Nu da click pe link-uri sau atasamente ale emailurilor suspicioase (deoarece poti descarca virusi in computer sau pe alte dispozitive) si nu raspunde niciodata mesajelor si apelurilor nesolicitate care iti cer date cu caracter personal sau financiare.

alt
Family at home waving at Ford employee

O noua experienta Ford Service

In acest moment, prioritatea noastra este siguranta clientilor nostri. De aceea, dorim sa iti garantam ca serviciile noastre digitale te vor ajuta sa ramai in siguranta.

Poti face programari service online, alege serviciul  de preluare-predare direct la tine acasa, urmand ca masina ta sa fie reparata si igienizata  sau alege o masina de curtoazie pana la repararea vehiculului tau. Totul pentru ca tu sa iti reincepi activitatea in conditii de maxima siguranta.

Top