CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Lumea Ford > Despre Ford > Cele mai etice companii
Ford Britain Trust logo on a white background

Lista celor mai etice companii din lume

Noi, cei de la Ford, suntem mandri ca ne aflam pentru opt ani consecutiv in topul celor mai etice companii din lume. Clasamentul a fost intocmit de institutul de renume Ethisphere. 

Motivele pentru care am fost premiaţi 

Evaluarea “Cea mai etica companie din lume” se bazeaza pe o structura dezvoltata de Institutul Ethisphere, cu scopul de a stabili performanţa unei organizatii intr-o maniera obiectiva, consistenta si standardizata. 

Distincţia este oferita pe baza evaluarii din cinci categorii:

etica si conformitate
cetaţenie corporativa si responsabilitate
cultura eticii, guvernarii si leadership-ului
inovaţie
reputaţie
Importanţa implicarii Ford in domeniul eticii pentru consumatori


Strategia de protejare a mediului inconjurator


Afla mai multe informaţii referitoare la practicile noastre de lucru  si la numeroasele programe si proiecte in care suntem implicate, prin care incercam sa protejam mediul inconjurator.

Cele mai etice companii din lume
Consulta raportul complet al Institutului Ethisphere – un institut de cercetare de renume mondial, preocupat de crearea, dezvoltarea si impartasirea celor mai bune practici in ceea ce priveste etica activitaţilor desfasurate de companii si conformitatea acestora cu nevoile societaţii. 

Pentru mai multe informaţii despre metodologie si pentru a vedea lista completa a Celor mai Etice Companii ale Lumii, viziteaza http://worldsmostethicalcompanies.ethisphere.com.

Top