CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Lumea Ford > Market Initiatives
Ford We are here billboard with various car lines in background
Ford service person inspecting car

Service #StaiAcasa

Cu service #StaiAcasa, poti face o programare online si Dealerul tau Ford va ridica vehiculul de la domiciliul tau. Dupa ce am inregistrat plata ta de la distanta, iti vom returna vehiculul, servisat si igienizat, inapoi la domiciliu. Este cea mai usoara cale ca tu si familia ta sa ramaneti in siguranta.

Cumpara online

In curand, vei putea cumpara un Ford online fara sa fie nevoie nici macar sa te deplasezi pana la reprezentanta. Alege modelul, culoarea, accesoriile si multe altele, apoi efectueaza un test drive virtual inainte de finalizarea comenzii. Introdusa pe Mustang Mach-E all-electric, optiunea de achizitie online va fi extinsa la toate vehiculele noastre mai tarziu in acest an.

Ford Mach-E driving in mountains
Ford Puma in sun drenched street

Tururi virtuale

Acum poti experimenta urmatorul tau Ford din confortul si siguranta casei tale. Videoclipurile de tur virtual iti permit sa explorezi vehiculele noastre din fiecare unghi, interior si exterior. Ele iti ofera, de asemenea, detalii legate de caracteristici specifice, tehnologii si mai mult. Astfel, nu vei fi nevoit sa vizitezi o reprezentanta pentru a alege un nou Ford.

Top