Home > Cumpara > Alege modelul tau > Promotions Showroom > Oferta Business Ford Transit
Ford CV Range

FORD TRANSIT. TU SPUNE CAT, NOI SPUNEM CARE!

La Ford, afacerea ta si dimensiunea nevoilor tale au gasit mereu sustinere, intelegere si solutii potrivite.

UN SINGUR NUME, SUTE DE VERSIUNI PENTRU PERFORMANTA MAXIMA.

Ford Transit este proiectat pentru eficienta, este complex si inteligent. Dar, mai presus de toate, este versatil. Este un membru de incredere al echipei tale, un partener pe care te bazezi, un instrument capabil. Si este disponibil in versiuni multiple, adaptabile afacerii tale, oricare ar fi dimensiunile acesteia sau industria in care activezi.

Pentru ca exista un Transit pentru fiecare, ai acum avantaj client de pana la 8600 € fara TVA, 0% dobanda si garantie complexa 2+2 ani in limita a 200.000 km****.

Modelele incluse in campanie sunt: Ford Transit Van si Trail, Transit Custom Van si Kombi, Transit Autosasiu Cabina Simpla si Dubla, Transit Bus si Tourneo Custom in variantele Titanium X si Active.

Descopera-l pe cel mai potrivit pentru tine si afacerea ta si solicita acum o oferta!

 

Rezerva oferta

 

Detalii complete pentru aceasta campanie se regasesc in pagina de promotie.

Vom continua sa monitorizam felul in care lucrurile progreseaza si sa respectam recomandarile oficiale pentru ca tu sa fii in siguranta. Masurile pot varia in functie de locatie, disponbilitate si legislatia locala. Contacteaza dealerul tau in prealabil pentru a afla cele mai recente informatii.

Hai sa pornim din nou la drum!

Top