alt

FORD MUSTANG MACH-E OFERTE SPECIALE

Descopera ofertele noastre pentru Ford Mustang Mach-E

ELECTRIFICAREA – MULT MAI APROAPE DE TINE

Viitorul este aici. Iar pentru noi, la Ford, viitorul inseamna electrificare.

Prin electrificarea intregii noastre game de autovehicule, nu doar ne imaginam cum va arata ziua de maine, ci o construim.

alt

Oferta prin Programul Rabla Plus

Ford Mustang Mach-E Baterie cu autonomie standard, 269 CP, Tractiune spate, transmisie automata

Beneficiaza de oferta speciala Mustang Mach-E RWD prin Programul Rabla Plus*.

Preț de la 43.450 € (TVA inclus)*

Livrare rapidă din stoc

Stoc Disponibil

Test drive

Solicita Oferta

 

MERGI ACOLO UNDE PUTINI AJUNG

Iti prezentam modelul Mustang Mach-E: primul SUV complet electric de la Ford. Un design cu forme exceptionale, tehnologii de ultima generatie si o autonomie electrica maxima de 440 km. 

Cei 440 km de autonomie, incarcarea CC rapida, cu impulsuri controlate de pana la 150 kW, telefonul in loc de cheie si tehnologia intuitiva asista soferul si ofera acestuia o experienta superioara la volan. 

Pregateste-te sa te reindragostesti de condus!

Dotari incluse:

 • Autonomie cu baterie standard de pana la 440  km (WLTP) (600 km pentru versiunile echipate cu baterie cu autonomie extinsa)
 • Pilot automat auto adaptiv cu Stop & Go si asistenta la centrarea pe banda de rulare
 • Asistent Ford CO-PILOT 360
 • Navigatie
 • Camera spate digitala
 • Sistem de avertizare pentru unghiul mort cu alerta la intersectarea cu traficul
 • Aer conditionat automat reglabil pe doua zone
 • Instrumentar de bord digital, Display central cu touchscreen de 15.5"
 • Sistem Sync generatia 4
 • Scaune fata si parbriz incalzite
 • Culoare metalizata Grabber Blue

Termeni si conditii aplicabile promotiei:

Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

*Oferta este adresata persoanelor fizice pentru modelul Mustang Mach-E Base, Baterie cu autonomie standard, 269 CP, Tractiune spate, transmisie automata.

*Foarte important! Aceasta oferta contine o valoarea de pret RECOMANDATA, ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024 („Programul Rabla Plus 2023”), dupa cum urmeaza: contravaloarea ecotichetului pentru achiziționarea unui autovehicul nou pur electric în schimbul casării a două autovehicule uzate (54.000 lei) si contravaloare ecobonusului pentru casarea fiecărui autovehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară (2X1.500 lei)

Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile celui de-al 3-lea  trimestru al anului 2023 si sunt valabile IN MASURA IN CARE Administratia Fondului pentru Mediu valideaza atat participarea dealerului in cadrul programului cat si dosarul de finantare a clientului final. *Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile Administratiei Fondului pentru Mediu referitor la cumulul ecobonusurilor.

FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Mustang Mach-E, Baterie cu autonomie standard, 269 CP, Tractiune spate, transmisie, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 17.2 kWh /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 0. Aceste valori sunt masurate automatain conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Mustang Mach-E, Baterie cu autonomie standard, 269 CP, Tractiune spate, transmisie automata, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 17.2 kWh /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 0. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice. 

Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

***Mustang Mach-e Base  – 39.600 Euro (avans 25%, perioada 60 luni) oferta credit auto, prin Unicredit Consumer Financing  IFN SA

 Exemplu reprezentativ de calcul, produs cu asigurare În cazul Creditului Creditului „Auto Ford” oferit de Unicredit Consumer Financing IFN SA (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate) in valoare de 148,500.00 Lei  cu asigurare de viață cu prima de asigurare unică finanțată* ( de 8.910 Lei adăugată la valoarea creditului rezultând o valoare totală împrumutată de (157.410 Lei) pe  60 luni: rata dobânzii anuale fixă este de 7.99% , comision de analiză dosar 900 Lei (perceput doar în cazul acordării), comision lunar de administrare credit 90 Lei, valoarea ratei lunare 3.316,36 Lei (pentru rate egale, rata incluzând și costul asigurării de viață cu prima finanțată de 0,1% din suma imprumutată înmulțită cu perioada de creditare), valoarea totală plătibilă va fi, 198.981,33 Lei, DAE 10,07% (calculat la valoarea totală împrumutată de 157.410 Lei.

*Prima unică de asigurare de viață finanțată de Împrumutator este calculată ca procent de 0,1% din valoarea creditului de 148,500.00 Lei ( si înmulțită cu perioada de creditare de 60 luni. Costul finanțării de catre Împrumutator a primei unice de asigurare de viață este 2.302,41 Lei, calculat prin aplicarea ratei anuale a dobânzii de 7.99%, la valoarea din credit reprezentând prima unică de asigurare de 8.910 Lei finanțată de Împrumutator, rezultând o valoare împrumutată de 157.410 Lei.

Exemplu reprezentativ de calcul, produs fără asigurare: În cazul Creditului Creditului „Auto Ford” oferit de Unicredit Consumer Financing IFN SA (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate) pentru o valoare totală a creditului de 148,500.00 Lei pe 60 luni: rata dobânzii fixă/an  9,99%, comision de analiză dosar 900 Lei (perceput doar în cazul acordării creditului, comision lunar de administrare credit 90 Lei, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 3.284,63 Lei, valoarea totală plătibilă 197.077,92 Lei, DAE  12,40%.

Toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu Programul Rabla 2023 sunt publicate pe pagina de internet a institutiei competente, www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare – Rabla. 

Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

Oferta este valabila in perioada 03.07.2023-30.09.2023. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate

alt

100% ELECTRIC. 100% SPIRIT.

Vezi tot ce poate oferi Ford Mustang Mach-E

Afla mai multe

Ai intrebari despre Mustang Mach-E?