alt

FORD MUSTANG MACH-E OFERTE SPECIALE

Descopera ofertele noastre pentru Ford Mustang Mach-E

ELECTRIFICAREA – MULT MAI APROAPE DE TINE

Viitorul este aici. Iar pentru noi, la Ford, viitorul inseamna electrificare.

Prin electrificarea intregii noastre game de autovehicule, nu doar ne imaginam cum va arata ziua de maine, ci o construim.

alt

Oferta prin Programul Rabla Plus

Ford Mustang Mach-E Baterie cu autonomie standard, 269 CP, Tractiune spate, transmisie automata

Beneficiaza de oferta speciala Mustang Mach-E RWD prin Programul Rabla Plus*.

Preț de la 39.600 € (TVA inclus)*

Livrare rapidă din stoc

Stoc Disponibil

Test drive

Solicita Oferta

 

MERGI ACOLO UNDE PUTINI AJUNG

Iti prezentam modelul Mustang Mach-E: primul SUV complet electric de la Ford. Un design cu forme exceptionale, tehnologii de ultima generatie si o autonomie electrica maxima de 440 km. 

Cei 440 km de autonomie, incarcarea CC rapida, cu impulsuri controlate de pana la 150 kW, telefonul in loc de cheie si tehnologia intuitiva asista soferul si ofera acestuia o experienta superioara la volan. 

Pregateste-te sa te reindragostesti de condus!

Dotari incluse:

 • Autonomie cu baterie standard de pana la 440  km (WLTP) (600 km pentru versiunile echipate cu baterie cu autonomie extinsa)
 • Pilot automat auto adaptiv cu Stop & Go si asistenta la centrarea pe banda de rulare
 • Asistent Ford CO-PILOT 360
 • Navigatie
 • Camera spate digitala
 • Sistem de avertizare pentru unghiul mort cu alerta la intersectarea cu traficul
 • Aer conditionat automat reglabil pe doua zone
 • Instrumentar de bord digital, Display central cu touchscreen de 15.5"
 • Sistem Sync generatia 4
 • Scaune fata si parbriz incalzite
 • Culoare metalizata Grabber Blue

Termeni si conditii aplicabile promotiei:

Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

*Oferta este adresata persoanelor fizice pentru modelul Mustang Mach-E Base, Baterie cu autonomie standard, 269 CP, Tractiune spate, transmisie automata.

*Foarte important! Aceasta oferta contine o valoarea de pret RECOMANDATA, ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024 („Programul Rabla Plus 2023”), dupa cum urmeaza: contravaloarea ecotichetului pentru achiziționarea unui autovehicul nou pur electric în schimbul casării a două autovehicule uzate (54.000 lei) si contravaloare ecobonusului pentru casarea fiecărui autovehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară (2X1.500 lei)

Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile celui de-al 4-lea trimestru al anului 2023 si sunt valabile IN MASURA IN CARE Administratia Fondului pentru Mediu valideaza atat participarea dealerului in cadrul programului cat si dosarul de finantare a clientului final. *Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile Administratiei Fondului pentru Mediu referitor la cumulul ecobonusurilor.

FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Mustang Mach-E, Baterie cu autonomie standard, 269 CP, Tractiune spate, transmisie automata, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 17.2 kWh /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 0. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice. 

Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

Toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu Programul Rabla 2023 sunt publicate pe pagina de internet a institutiei competente, www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare – Rabla. 

Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

Oferta este valabila in perioada 01.10.2023 - 31.12.2023. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate

alt

100% ELECTRIC. 100% SPIRIT.

Vezi tot ce poate oferi Ford Mustang Mach-E

Afla mai multe

Ai intrebari despre Mustang Mach-E?