CUM PUTEM AJUTA?

Home > Cumpara > Alege modelul tau > Promotions Showroom > Oferta Speciala Ford Puma Programul Rabla | Ford RO
Ford Puma

OFERTA SPECIALA FORD PUMA PRIN PROGRAMUL RABLA

Pentru spiritul tau traditional si atitudinea moderna, iti punem la dispozitie primul hybrid produs in Romania, cu o oferta care sa te ajute sa dobori toate barierele si sa iti pui in valoare potentialul: Ford Puma este acum disponibil pentru tine la numai 14.900 Euro TVA inclus, prin programul Rabla!

Si, ca sa iti facem alegerea si mai usoara, am dotat Puma cu echipamente premium si tehnologii moderne, pentru un nivel superior de sofisticare si confort, precum faruri cu tehnologie LED, sistem multimedia cu navigatie, aer conditionat, scaun sofer cu suport lombar, jante din aliaj de 17”, selector mod de conducere, modem incorporat Ford Pass si senzori de parcare spate.

Contacteaza dealerul tau local si bucura-te de oferta intre 1 si 30 septembrie!

Ford Puma, primul hybrid produs in Romania!

Rezerva acum

 

Oferta este adresata exclusiv persoanelor fizice pentru modelul Puma Titanium 1.0 Benzina mHEV 125 CP, cutie manuala. Oferta este valabila in perioada 01.09-30.09.2021. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.

Top