Test Drive Gaseste un dealer Programare service AskFord
Home > Vehicule comerciale > NOUL TRANSIT CUSTOM
Pret standard de la Noul Ford Transit VAN fara TVA
Consum combinat
Autonomie electrica
Sarcina

FORD TRANSIT CUSTOM

Transit Custom a fost mereu renumit pentru increderea, functionalitatea si pentru nivelul superior de design si fabricatie. Acum, modelul ofera o gama si mai larga de caracteristici inovative si tehnologii inteligente, plus o mai mare eficienta multumita optiunilor avansate de motorizare diesel sau hybrid. Rezultatul: o furgoneta mai sofisticata si mai bine pregatita ca oricand pentru munca.

new Transit Custom PHEV charging
Tourneo Custom PHEV skeletal view of powertrain

Un motor electric de mici dimensiuni imbunatateste eficienta

Noul Transit Custom este disponibil in varianta EcoBoost Hybrid. Aceasta tehnologie reduce consumul si scade emisiile, cu un mic motor electric pe baterie care ofera extra sustinere motorului pe combustie atunci cand este nevoie. Energia kinetica si franarea regenerativa reincarca bateria hibrida de 48 volti in timp ce conduci.

Tourneo Custom PHEV skeletal view of battery

Ce e mai bun din ambele lumi

Transit Custom Plug-in hybrid (PHEV) foloseste doua surse de putere separate. Un motor electric pe baterie propulseaza vehiculul, in timp ce motorul pe benzina de 1.0L Ford EcoBoost lucreaza activ pentru a reincarca bateria hibrida si a extinde autonomia vehiculului. Soferul poate selecta intre trei moduri EV disponibile, inclusiv EV Now, care iti permite sa conduci cu zero emisii doar pe putere electrica, cu o autonomie de 50km. Bateria PHEV poate fi reincarcata de asemenea utilizand majoritatea punctelor de incarcare AC.

Tourneo Custom PHEV EcoBlue diesal engine

Tehnologie diesel eficienta

Noul Transit Custom este disponibil cu o gama de motoare diesel de 2.0L Ford EcoBlue, cu patru sisteme de propulsie la alegere, de pana la 185 CP. Iar cu sistemul de reductie catalitica AdBlue, care transforma emisiile gazelor de esapament in azot si apa, fiecare tip de motor intruneste standardele stricte de emisii Euro 6.2.

New Transit Custom interior

Ajutor pentru a mentine limita de viteza

Noul Transit Custom vine acum cu Sistemul de Asistenta Inteligenta pentru Controlul Vitezei, conceput pentru a spori controlul asupra vitezei, pentru ca tu sa te concentrezi la drum. Mai intai, camera Sistemului de Recunoastere a Indicatoarelor Rutiere detecteaza automat limita de viteza curenta (daca e activat), apoi ajusteaza automat setarea vitezei maxime la limita respectiva*.

*Este in continuare, responsabilitatea soferului, sa se asigure ca respecta limitele de viteza. Sistemul de Asistenta Inteligenta pentru controlul vitezei necesita tehnologia Tempomat Adaptiv.

Noul SYNC 3. Hands-free, fara efort

Ford SYNC 3 este un sistem avansat care iti permite sa ramai conectat si sa iti controlezi telefonul, muzica si sistemul de navigatie. Controleaza-l fie prin comenzi vocale sau prin intermediul ecranului tactil color de 8” cu gesturi de ciupire si glisare, pentru navigare intuitiva. Functia Live Traffic te poate ajuta sa eviti ambuteiajele. Poti chiar sa accesezi o lista cu restaurantele locale spunand “Imi este foame”Integration of SYNC 3 and smartphone.

New Ford Transit Custom with SYNC 3
New Ford Transit Custom with tow

Mentine remorca pe banda de rulare

Sistemul de Stabilizare a Remorcii detecteaza „serpuirea” sau balansarea remorcii si reduce viteza vehiculului pentru recuperarea controlului, ca remorcarea sa fie mai usoara. Sistemul incetineste vehiculul, reducand cuplul motorului si crescand treptat presiunea franelor pe toate rotile.

Cel mai mare spatiu de incarcare si acces din clasa sa

Noul Transit Custom ofera un spatiu de incarcare impresionant in ceea ce priveste toate cele trei dimensiuni: lungime de incarcare, latime de incarcare (de la un pasaj de roata la altul) si inaltimea utilizabila din interior. Prin urmare, transporta cu usurinta scanduri standard de 8’ x 4’, asezate pe o parte sau plate, pe podea, trei europaleti si obiecte lungi de pana la 3 m, datorita zonei sale de depozitare unice. Pe scurt, aceasta autoutilitara ofera un spatiu de incarcare urias, de 6 metri cubi, cu perete despartitor montat - iar aceasta e doar versiunea cu ampatament scurt (L1). Ampatamentul lung (L2) ofera 6,8 metri cubi. O deschidere larga a usii de incarcare laterala, o inaltime optima de deschidere si o treapta inferioara de acces spate, asigura accesul fara efort la spatiul de incarcare. Usile glisante au si ele un mecanism de verificare, ce le mentine deschise in siguranta pentru incarcare.

New Ford Transit Custom open exterior doors

Castigatoarea premiului Autoutilitara Internationala a Anului 2020

Oferind afacerilor abilitatea de a opera cu emisii reduse, eficienta remarcabila si abilitati fara compromis, noua gama de autoutilitare hibride Ford Transit Custom a castigat premiul Autoutilitara Internationala a Anului 2020. Primul plug-in hybrid din acest segment, Transit Custom PHEV este capabil de o propulsie exclusiv electrica, cu 0 emisii, pe o raza de 56 km, in timp ce Transit Custom EcoBlue Hybrid ofera o eficienta de consum crescuta cu pana la 8%.

IVOTY 2020 International Pick-up of the Year Award
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Te-ar putea interesa si

Top