Home > Cumpara > Alege modelul tau > Promotions Showroom > Campania Produs in Romania

Produs in Romania!

Suntem mandri ca am fost mereu alaturi de cei care pun in miscare economia romaneasca indiferent de context. Impreuna reusim. Ne adaptam si inovam, iar la fabrica Ford din Craiova am creat un intreg ecosistem pentru a produce Puma si EcoSport!

Puma este primul model  hybrid produs in Romania. Este creat special cu un design inovator si tehnologii de ultima generatie pentru ca tu sa iti duci afacerea mai departe si sa te poti deplasa oriunde ai nevoie. O masina ideala pentru orice antreprenor.

Puma si EcoSport ofera o gama larga de motorizari si versiuni tocmai pentru ca versatilitatea si tehnologia de ultima generatie conteaza pentru tine.

Astazi, mai mult decat oricand, iti oferim puterea sa iti duci afacerea mai departe prin oferta noastra speciala: 6 luni Fara Griji! Iti sustinem afacerea prin amanarea platii primelor 6 rate si printr-o dobanda de 0%.

Stim ca mobilitatea si siguranta echipei sunt importante. Pentru ca business-urile mici si mijlocii sunt motorul oricarei economii!

 

Termeni si conditii in paginile de promotiiOferta Ford PUMA:

- 6 luni amanarea ratelor

- 0% dobanda

- garantie extinsa 2+5 ani in limita a 100.000km

 

Termeni si conditii in paginile de promotiiOferta Ford ECOSPORT:

- 6 luni amanarea ratelor

- 0% dobanda

 

Ford Puma & Ford EcoSport  - SUV-uri produse in Romania!

Rezerva oferta

 

Detalii complete pentru campania “Produs in Romania” se regasesc in pagina de promotie.

Vom continua sa monitorizam felul in care lucrurile progreseaza si sa respectam recomandarile oficiale pentru ca tu sa fii in siguranta. Masurile pot varia in functie de locatie, disponbilitate si legislatia locala. Contacteaza dealerul tau in prealabil pentru a afla cele mai recente informatii.
Hai sa pornim din nou la drum.

Top