Home > Modele viitoare > Noul Ford Transit Custom Plug-In Hybrid

NOUL FORD TRANSIT CUSTOM PLUG-IN HYBRID

Noul Transit Custom Plug-in Hybrid electric (PHEV), de ultima generatie, este construit special pentru a te ajuta sa lucrezi mai eficient ca niciodata.

New Transit Custom PHEV chargin
Silver New Ford Transit Custom PHEV driving on road

Lucreaza mai inteligent

Noul Transit Custom Plug-In Hybrid a fost construit de la zero pentru a oferi o combinatie perfecta intre capacitatea legendara Transit, dinamicile de condus satisfacatoare si eficienta mai buna decat oricand.

Deplasari scurte, numai cu energie electric

56

km

35

mile

Capacitate de incarcare impresionanta

1000

kg

6.0

m3

Cuplu motor de 355 Nm

92

KW

126

CP

New Silver Transit Custom PHEV parked by charging point
Vedere a spatiului de deasupra capului din noul Ford Transit Custom PHEV

Viitorul vehiculelor comerciale

Noul Transit Custom Plug-in Hybrid electric (PHEV), de ultima generatie, este construit special pentru a te ajuta sa lucrezi mai eficient ca niciodata. Grupul motopropulsor poate fi incarcat la retea si functioneaza numai cu energie electrica in deplasarile mai scurte. Motorul EcoBoost de 1,0 litri, multipremiat, mareste suplimentar eficienta, chiar si la deplasari mai lungi. Furgoneta Transit Custom Plug-In Hybrid ajuta la reducerea poluarii locale si ofera flexibilitatea, capacitatea si fiabilitatea la care te astepti de la Ford Transit Custom.

Mergi mai departe, la costuri mai mici

Complet incarcat, noul Transit Custom Plug-In Hybrid te poate duce mai mult de 56 de kilometri utilizand doar motorul electric. Aceasta functie este ideala pentru deplasarile scurte prin oras care, de obicei, conduc la o eficienta scazuta si la mai multi bani cheltuiti pe combustibil. In deplasarile mai lungi, motorul EcoBoost de 1,0 litri ajuta la extinderea razei de actiune a furgonetei, lucrand impreuna cu franarea regenerativa pentru a reincarca bateria. Iar odata ce este suficient incarcata, poti trece din nou numai pe electricitate, fapt care te ajuta sa economisesti bani si sa reduci poluarea.

Vedere exterioara laterala a noului Ford Transit Custom PHEV
Vedere interioara a spatiului de incarcare a noului Ford Transit Custom PHEV

Competenta fara compromisuri

Noul Transit Custom Plug-In Hybrid ofera emisii reduse fara compromiterea niciuneia dintre functiile care fac din Transit Custom unul dintre cele mai populare vehicule comerciale. Cu pana la sase metri cubi de spatiu de incarcare, furgoneta poate transporta fara efort scanduri standard de 8’ x 4’, sau trei europaleti, asezati pe podea. Avand cea mai larga deschidere a usii laterale de incarcare dintre toate vehiculele din clasa sa, noul Transit Custom Plug-In Hybrid se potriveste perfect pentru mutarea marfurilor prin oras intr-un mod cat mai eficient. Mandrindu-se cu o sarcina utila bruta maxima de pana la 1.530 kg (H1)/1.481 kg (H2) pentru furgoneta cu ampatament scurt (SWB) si o sarcina utila maxima de pana la 1.447 kg (H1)/1.395 kg (H2) pentru furgoneta cu ampatament lung (LWB), Transit Custom Plug-In Hybrid ramane perfect capabil sa transporte incarcaturi grele.

Transit Custom PHEV driving on road

Exploreaza toate caracteristicile Transit Custom

Exploreaza

Ce vehicul electric e potrivit pentru tine?

Exista multe informatii despre vehiculele electrice in lume. Si incercarea de a alege un vehicul pentru a se potrivi cu stilul tau de viata nu este usor. De aceea am reunit toate faptele de care ai nevoie pentru a te ajuta sa alegi masina potrivita pentru tine.

Which vehicle is right for you logo with electric power scheme
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top