FORD TRANSIT CUSTOM TRAIL

Cu un design robust, nou, si o capacitate imbunatatita, Ford Transit Custom Trail este conceput pentru a asigura dezvoltarea afacerii tale. 

Diferentialul mecanic cu alunecare limitata (doar transmisie manuala) imbunatateste manevrarea Transit Custom Trail atunci cand conduci pe teren accidentat, prin transmiterea de putere catre rotile cu cea mai mare tractiune, in timp ce o serie de motoare sofisticate imbunatatesc eficienta si reduc emisiile. 

Stilul exterior remarcabil al Transit Custom Trail, care include o grila frontala unica FORD cu format indraznet, te ajuta sa iesi in evidenta oriunde te-ai afla. Iar jantele din aliaj de 16", cu 10 spite, completeaza aspectul.

VEZI DETALII

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Cand activitatea pe care o desfasori te poarta in locuri neobisnuite, ai nevoie de o autoutilitara pe care sa te poti baza. Cu un diferential mecanic cu alunecare limitata (doar transmisie manuala), Transit Custom Trail te ajuta sa ajungi chiar si la cele mai indepartate locatii. Iar designul nou si impunator, cu sine de plafon optionale si trepte laterale, garanteaza ca te vei face remarcat.

Foloseste linkurile utile de mai jos pentru si mai multe informatii