CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Vehicule comerciale > TRANSIT AUTOSASIU > Caracteristici > Confort si functionalitate

Confort si functionalitate

 Noul Transit autosasiu este mai mult decat un vehicul de lucru robust. Stim ca acesta trebuie sa fie si biroul tau mobil. Asadar, desi este conceput pentru a oferi utilitate maxima, Transit autosasiu este conceput pentru a fi cat mai confortabil posibil, integrand caracteristici interioare suplimentare si tehnologii concepute special pentru a te asista Imediat dupa ce le vei incerca, te vei intreba cum de te-ai descurcat pana acum fara ele.

Ford Transit Minibus interior LCD screen close up

Aplicatia business pentru vehicule conectate

Proiectata pentru vehicule comerciale cu modem FordPass Connect, aplicatia FordPass Pro iti permite sa iti activezi modemul si sa accesezi o serie de caracteristici utile. Ne asiguram sa echipam din ce in ce mai multe dintre vehiculele noastre comerciale noi cu conectivitate totala. Verifica impreuna cu dealerul tau Ford daca vehiculul tau este compatibil.

SYNC 3

SYNC 3 este cea mai avansata versiune a noastra de pana acum. Este mai rapida si mai usor de utilizat, cu comenzi vocale imbunatatite si functii si mai numeroase. Noua interfata are butoane mai mari, pentru utilitate sporita, iar ecranul tactil color recunoaste acum gesturile de apropiere a degetelor si de glisare specifice telefoanelor inteligente si tabletelor, pentru navigare si mai intuitiva. Sistemul SYNC 3 este prevazut, de asemenea, cu AppLink, CarPlay de la Apple si Android Auto, pentru a afisa informatiile de pe smartphone-ul tau pe ecranul tactil.

Ford Transit Minibus interior LCD screen close up
New Transit Chassis Cab interior entertainment system close up

Un sistem de divertisment si informare

O gama larga de optiuni avansate de divertisment si informare integrate in vehicul include radio DAB, CD player, port USB, boxe premium, sistem de navigatie si Ford SYNC cu comenzi vocale.

Scaunul soferului reglabil

Scaunul soferului auto este complet reglabil, impreuna cu volanul (atat pe inaltime, cat si in adancime), astfel incat sa poti gasi pozitia ideala de condus. Exista si o cotiera incorporata, in timp ce suportul reglabil pentru zona lombara, scaunele incalzite si scaunul soferului reglabil electric sunt optionale. Mai exact, in timp ce asigura standarde de durabilitate aferente vehiculelor comerciale, scaunele sunt concepute pentru a fi la fel de confortabile ca cele dintr-un autoturism.

New Ford Transit Chassis Cab adjustable driving seat
Ford Transit Chassis Cab quickclear graphic

Curata parbrizul repede, cu Quickclear

Aceasta dotare inteligenta este creata pentru a-ti perimite sa pornesti rapid in diminetile geroase. Nu trebuie decat sa atingi un buton si filamentele extrem de subtiri se supraincalzesc pentru a curata parbrizul de gheata, ceata si abur, precum si pentru a te ajuta la dezghetarea stergatoarelor.

Oglinzi care se pot proteja singure

Pentru a evita deteriorarea accidentala, oglinzile laterale pliabile electric se pliaza catre interior dupa ce ai parcat. Atunci cand sunt rabatate, oglinzile protejeaza, de asemenea, elegantele indicatoare integrate.

Ford Transit Minibus detail of power fold mirrors
Ford Transit Minibus close crop on wipers

Stergatoare care se regleaza automat, in functie de ploaie

Stergatoarele de parbriz cu senzori pentru detectarea ploii se activeaza in secunda in care detecteaza stropi de apa pe parbrizul autovehiculului, apoi isi regleaza vitezea pentru a face fata oricaror conditii meteo. Poti alege dintre mai multe niveluri de sensibilitate, care determina cat de multa apa trebuie sa se acumuleze inainte ca stergatoarele sa se activeze.

Top