CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Vehicule comerciale > TRANSIT AUTOSASIU > Caracteristici > Performanta si eficienta

Performanta si eficienta

Dispunand de o gama avansata de motoare Ford EcoBlue de 2l, noul Transit autosasiu este mai puternic si mai eficient ca niciodata. Disponibil intr-o gama de patru variante de motorizare, oferind o putere de pana la 185 CP si un cuplu de 415 Nm, il vei gasi in mod garantat pe cel potrivit pentru nevoie tale. Indiferent de modelul pe care il alegi, fiecare motor intruneste in mod strict si standardele de emisii Euro 6.2 . Vehiculul este disponibil cu un motor pentru sarcinile mai grele (HDT) si chiar ca vehicul electric hibrid usor (mHEV), pentru o economie mai mare de combustibil si emisii de CO2 mai reduse.

Eficienta EcoBlue Hybrid

Noul Transit Autosasiu este disponibil si in varianta EcoBlue Hybrid. Aceasta tehnologie ajuta la reducerea consumului de combustibil si a emisiilor, cu un mic motor electric pe baterie care sustine motorul diesel atunci cand este nevoie. Energia kinetica si franarea regenerativa reincarca bateria hybrid de 48 volti in timp ce conduci.

10 speed automatic transmission close up

Motoarele Ford EcoBlue TDCi

Dispunand de o gama de motoare diesel avansate Ford EcoBlue de 2 l, noul Transit este mai puternic si mai eficient ca niciodata. Disponibil cu o gama de patru grupuri motopropulsoare, oferind o putere de pana la 185 CP, il vei gasi in mod garantat pe cel care corespunde nevoilor tale specifice. 

Noul Transit Autosasiu este totodata disponibil cu un motor HDT (Heavy Duty Truck) pentru clientii care au nevoie de mai multa putere. Acest motor poate genera si mai mult cuplu, fiind ideal pentru conversiile heavy duty.

O transmisie sofisticata, cu 10 trepte de viteza

Cu ajutorul noii transmisii automate, cu 10 trepte de viteza, noul Transit autosasiu asigura atat o acceleratie de exceptie, cat si o eficienta extraordinara a consumului de combustibil. Utilizeaza si programul adaptiv de schimbare a vitezei in timp real, care face ca transmisia sa se adapteze fara efort la conditiile in schimbare. Asadar, indiferent daca mergi pe autostrada sau pe teren denivelat si plin de noroi, vei avea intotdeauna treapta de viteza potrivita, la momentul potrivit. O transmisie automată cu 6 trepte este disponibila pe vehiculele cu tractiune frontala.

10 speed automatic transmission close up
Ford Transit Chassis Cab 6-speed manual transmission

Transmisia cu 6 trepte de viteza economiseste combustibil

Noul Transit autosasiu este echipat cu o transmisie manuala cu 6 trepte, ceea ce-l face mai economic si mai eficient. Odata ce ai ajuns la o viteza suficient de mare, treci lin la viteza a 6-a si economiseti combustibil in timp ce conduci. Vei vedea ca schimbarile treptelor de viteza sunt line si rapide.

Te ajuta sa conduci mai eficient

Sistemul inovator Ford EcoMode evalueaza in mod continuu efectele stilului personal de condus asupra consumului de combustibil. Acesta analizeaza viteza, schimbarea treptelor de viteza, franarea si nivelurile de anticipare, plus numarul de deplasari pe distante scurte si lungi pe care le efectuezi. EcoMode transmite apoi aceste informatii, prin intermediul unui afisaj de pe tabloul de bord. Scopul este acela de a te incuraja sa conduci mai eficient, sa reduci consumul de combustibil si sa economisesti bani pe toata durata de viata a vehiculului.

Ford transit chassis cab with ecoguide graphic
New Ford Transit Chassis Cab interior dashboard close up

Folosesti mai putin combustibil cu functia Auto-Start-Stop

Atunci cand te opresti la semafor sau cand astepti intr-o coloana, aceasta tehnologie poate opri automat motorul. De indata ce esti gata sa pleci, apesi, ca de obicei, pe pedala de ambreiaj si selectezi prima treapta de viteza sau eliberezi pedala de frana, in cazul unei transmisii automate, iar sistemul porneste din nou motorul. Tehnologia oprire-pornire automata este mai eficienta pe strazile din oras, unde consumul de combustibil este redus cu pana la 10%.

Anvelope care pot imbunatati eficienta

Anvelopele cu rezistenta redusa la rulare ale noului Transit autosasiu sunt concepute pentru a reduce energia necesara pentru invartirea acestora. Aceasta inseamna ca este nevoie de mai putina energie pentru deplasare, iar consumul de combustibil este redus pe toata durata de viata a vehiculului.

New Transit Chassis Cab front wheel close up
New Ford Transit Chassis Cab ford easy fuel close up

Sistemul Ford Easy Fuel pentru alimentare fara probleme

Aceasta tehnologie utila face sa fie practic imposibila alimentarea gresita a masinii, deoarece duza pompei nu se va potrivi. Mai mult, datorita faptului ca sistemul Ford Easy-Fuel este un sistem fara buson, nu vei mai atinge niciodata un buson murdar.

Controlul acceleratiei te ajuta sa conduci mai economic

Aceasta noua optiune inovatoare cintroleaza rata de accelerare in functie de starea vehiculului tau Transit: fara incarcatura sau partial incarcat. Prin urmare, este posibil sa reduci consumul de combustibil cu pana la 15%, in functie de stilul de condus. Tehnologia te poate ajuta, de asemenea, sa reduci nivelul de uzura a motorului, a franelor si anvelopelor, impreuna cu alte componente.

New Transit Chassis Cab front view
New Ford Transit Chassis Cab recharging battery  close up

Reincarca bateria mai eficient

Spre deosebire de sistemele conventionale, sistemul de incarcare regenerativa inteligenta reincarca bateria doar atunci cand este nevoie si, ori de cate ori este posibil, evita realizarea acestei operatiuni atunci cand se apasa pedala de acceleratie. Acest lucru poate reduce si mai mult consumul de combustibil si nivelul de emisii

Top