CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Vehicule comerciale > TRANSIT AUTOSASIU > Caracteristici > Utilitate

Utilitate

Ford Transit autosasiu este renumit pentru versatilitatea si flexibilitatea lui si reprezinta platforma ideala pentru o gama larga de aplicatii de specialitate si conversii la comanda. Beneficiind si de un cost al proprietatii redus, investitia ta se va dovedi rapid o decizie de afaceri inteligent.

Ford Transit Chassis Cab body type

O baza solida pentru conversii

Sasiul plat si puternic al noului Transit Autosasiu este baza ideala pentru montarea unei game largi de conversii pentru caroserie. Suspensiile vehiculului creeaza un centru de greutate mai inalt, pentru caroseria mai mare. Iar bara de inchidere fixata cu suruburi permite ca lungimea sasiului sa fie personalizata fara suduri.

Patru platforme disponibile

Transit Autosasiu este disponibil in 4 variante de masa bruta a vehiculului, de la 3.100 kg la 4.700 kg. Dimensiunile ampatamentului si ale consolei spate sunt potrivite pentru dimensiuni de caroserie standard sau non-standard.

Oglinzi de latime standard pentru portiere acomodeaza dimensiuni ale caroseriei de pana la 2.170mm. In timp ce oglinzile pentru caroserie lata sunt disponibile pentru vehicule pana la dimensiunea maxima legala de 2.438mm.

Ford Transit Chassis Cab features options
Ford Transit Chassis Cab power socket close up

Prize electrice

Pe langa cele doua prize electrice de 12 V, poti opta si pentru o priza de 150 W/230 V, amplasata intre scaunul soferului si cele ale pasagerilor din fata: ideala pentru incarcarea sculelor, a laptopurilor sau a altor echipamente, fara a mai fi necesare adaptoare speciale.

O garantie lunga anti-perforare pentru asigurare suplimentara

Ca masura a calitatii de constructie a vehiculului, autosasiul Transit are o garantie standard anti-perforare de 12 ani.

Ford Transit Chassis Cab parked in construction site
A mechanic checking the chassis cab wheel

Intervale de service lungi pentru mai putin timp in afara soselei

Noile motoare avansate Ford EcoBlue de 2,0 litri TDCi sunt durabile si fiabile, cu intervale de service mai lungi de pana la 60.000 km, sau doi ani, oricare dintre acestea survine prima. In plus, componentele supuse uzurii normale au fost, de asemenea, concepute sa reziste mai mult timp fara intretinere. Toate acestea te asigura ca noul Transit autosasiu nu va dezamagi.

Gata de munca imediat ce a iesit din fabrica

Ford Transit autosasiu este proiectat si construit pentru munca grea. Sasiul sau solid si rigid asigura o fundatie excelenta pentru montarea de caroserii specializate. Pentru a le usura viata operatorilor care isi doresc o solutie rapida si simpla, rulotele noastre Transit construite din fabrica sunt livrate gata de munca.

Ford Transit Chassis Cab at construction site
Ford Transit Chassis Cab aerial view of chassis

Spatiu pentru echipa

Transit Autosasiul cu cabina dubla este o solutie excelenta pentru transportarea echipei si a incarcaturii in acelasi timp. Usile cu deschidere larga ofera acces facil in interiorul spatios si bine gandit. Aceasta in timp ce bancheta dubla din fata si cea standard cu patru locuri din spate ofera spatiu confortabil pentru pana la sapte ocupanti, incluzand si numeroase posibilitati de depozitare sub scaune.

Capacitate de remorcare

Transit autosasiu ofera o sarcina utila si o capacitate de remorcare remarcabile. Versiunile 350HD Si 470, cu suspensie de inalta clasa si masa bruta de 7.000 kg, au capacitatea de a tracta o remorca cu sistem de franare de pana la 3,5 tone, daca sunt echipate corespunzator.

Ford Transit Chassis Cab tow bar close up
Top