Home > Vehicule comerciale > TRANSIT AUTOSASIU > Caracteristici > Utilitate

Utilitate

Autosasiurile cu cabina Ford Transit sunt renumite pentru versatilitatea si flexibilitatea lor si reprezinta platforma ideala pentru o gama larga de aplicatii de specialitate si conversii la comanda. Beneficiind si de un cost al proprietatii redus, investitia ta se va dovedi rapid o decizie de afaceri inteligenta.

Ford Transit Chassis Cab body type

O baza solida pentru conversie

Pe durata intregului proces de dezvoltare, am colaborat indeaproape cu reprezentantii industriei constructoare de caroserii pentru a ne asigura ca toate tipurile standard de caroserie si majoritatea solutiilor particularizate pot fi montate usor si eficient, cu putine modificari sau chiar fara niciun fel de modificare. Cu lonjeroane joase, puncte de montare a caroseriei integrate si constructie solida a cadrului din otel cu rezistenta ridicata, autosasiul cu cabina Transit ofera o baza puternica si fiabila pentru orice conversie.

Caracteristici ale sasiului

 • Sasiul plat si rezistent permite montarea unei game largi de conversii
 • Patru optiuni de masa bruta a vehiculului, de la 3.100 kg la 4.700 kg
 • Versiunea 350HD (pentru regim de lucru dificil) e destinata operatorilor care necesita o flexibilitate mai mare a capacitatii de incarcare, de pana la 7.000 kg masa bruta a vehiculului
 • Ampatamentul si dimensiunile consolei spate sunt potrivite pentru dimensiuni standard si non-standard ale caroseriei
 • Oglinzile laterale cu latime standard pot fi montate pe caroserii cu dimensiuni de pana la 2.170 mm. Oglinzile laterale late sunt disponibile pentru caroserii cu dimensiunea maxima legala de pana la 2.438 mm.
 • Cadru robust din otel presat, cu rezistenta ridicata la deformare si sectiune "in omega" inversata si inchisa (sectiune "in omega" dubla pentru modelele 350 HD si 470)
 • Puncte de montare a caroseriei integrate si console spate cu montaj cu bolturi, unde este cazul
 • Bara de inchidere fixata cu suruburi permite particularizarea lungimii sasiului fara a fi necesare operatii de sudura
 • Ca dotare standard, suspensii cu un centru de greutate ridicat, pentru a fi compatibile cu caroseriile mari
 • Conexiuni electrice pentru iluminare exterioara suplimentara, unde este cazul
 • Teava de esapament laterala
Ford Transit Chassis Cab features options
Ford Transit Chassis Cab in a warehouse

Gata de munca imediat ce a iesit din fabrica

Autosasiul cu cabina Ford Transit este proiectat si construit pentru munca grea. Șasiul sau solid si rigid asigura o fundatie excelenta pentru montarea de caroserii specializate. Pentru a le usura viata operatorilor care isi doresc o solutie rapida si simpla, rulotele noastre Transit construite din fabrica sunt livrate gata de munca si respecta cele mai recente prevederi ale legislatiei CE privind omologarea tipurilor de vehicule complete (WVTA).

Spatiu pentru echipa

Autosasiul cu cabina dubla Transit este o solutie excelenta pentru transportarea echipei si a incarcaturii in acelasi timp. Usile cu deschidere larga ofera acces facil in interiorul spatios si bine gandit. Aceasta in timp ce bancheta dubla din fata si cea standard cu patru locuri din spate ofera spatiu confortabil pentru pana la sapte ocupanti, incluzand si numeroase posibilitati de depozitare sub scaune.

Ford Transit Chassis Cab interior
Ford Transit Chassis Cab towing render

Cele mai lungi intervale de service din clasa sa

Noua gama de motoare diesel avansate, Ford EcoBlue TDCi de 2 litri, ofera motorizari rezistente si fiabile, cu intervale de service flexibile. In plus, componentele supuse uzurii normale au fost, de asemenea, concepute sa reziste mai mult timp fara intretinere.

Intervale de service lungi pentru mai putin timp in afara soselei

Un indicator inteligent pentru calitatea uleiului determina momentul optim pentru o revizie, afisand o notificare, pe un display multifunctional, atunci cand este necesara schimbarea uleiului. Aceasta tehnologie inteligenta inseamna ca nu trebuie sa te preocupi de setarea intervalelor de service si iti permite sa te asiguri ca autovehiculul tau functioneaza in parametri normali - si ca va intra in service numai atunci cand va fi nevoie.

A mechanic checking the chassis
Ford Transit Chassis Cab at construction site

O garantie lunga anti-perforare pentru asigurare suplimentara

Ca masura a calitatii de constructie a vehiculului, autosasiul Transit are o garantie standard anti-perforare de 12 ani.

Asistenta de specialitate, la Centrele Ford Transit

Indiferent daca detii o singura utilitara sau administrezi o intreaga flota, te poti baza pe ajutorul oferit de Centrele Ford Transit. Aceste centre de specialitate dispun de echipe dedicate de experti in vanzari si tehnicieni instruiti si au in sediile lor exemplare ale celor mai noi vehicule, pentru ca tu sa le poti testa. De asemenea, sunt echipate corespunzator pentru a intretine vehicule comerciale Ford, executand rapid si fara probleme lucrarile de service de care ai nevoie,  nu doar in timpul programului de lucru.

Ford Transit centres
Top